Sportnet podcast

Sportnet podcast je ranný podcast portálu Sportnet.sk, ktorý vychádza každý pracovný deň. Prináša zhrnutie toho najdôležitejšieho, čo sa udialo počas uplynulého dňa v športovom svete.

Súčasťou Sportnet podcastu je aj Lexikón športu, ktorý vychádza každú druhú sobotu a postupne vám odhalí zaujímavosti zo sveta športu, fakty z histórie či príbehy známych športovcov.

Sportnet podcast nájdete aj na: Spotify Apple Google

Na snímke smutní hráči Podbrezovej po skončení odvetného zápasu semifinále Slovnaft Cup-u medzi FK Železiarne Podbrezová a FC Spartak Trnava.
dnes 07:45
Skuhravý: Tri polčasy sme boli lepším mužstvom. Anglicko v LM už bez zástupcu (Sportnet podcast)Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
dnes 07:45
Na snímke vľavo Branislav Rapáč (Spišská Nová Ves) sa raduje z druhého gólu v siedmom zápase semifinále play off hokejovej Tipos extraligy HK Spišská Nová Ves - HC Košice.
st 07:401
Rapáč: Organizácie Košíc a Spišskej sú úplné iné svety, galaxie (Sportnet podcast)Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
st 07:401
Hokejová reprezentácia Slovenska na tréningu počas prípravy na MS 2024
ut 07:50
Slovenská hokejová repre so zmenami a nováčikom medzi mužmi (Sportnet podcast)Vypočujte si utorňajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
ut 07:50
Oslavy fanúšikov ŠK Slovan Bratislava po získaní majstrovskej trofeje po zápase 5. kola skupiny o titul Niké ligy ŠK Slovan Bratislava - DAC Dunajská Streda.
po 07:40
Slovan o titule rozhodol bezgólovou remízou, Leverkusen debaklom (Sportnet podcast)Vypočujte si pondelňajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
po 07:40
Rayen Petrovický, ktorý debutuje v slovenskej hokejovej reprezentácii v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko.
pi 00:22
Debutant Petrovický? Na svoj vek pôsobí skúseným dojmom, vraví tréner (Sportnet podcast)Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
pi 00:22
Lavička Košíc, uprostred tréner Dan Ceman.
11.04.2024
Tréner Košíc Ceman: Je to šachová partia, kľúčové je, ako tímy zareagujú (Sportnet podcast)Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v stredu udialo v športovom svete.
11.04.2024
Brankár Realu Madrid Andrij Lunin inkasuje gól od  Bernarda Silvu z Manchester City v zápase Ligy majstrov.
10.04.2024
Slováci držia Třinec v hre, v Lige majstrov padlo desať gólov (Sportnet podcast)Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
10.04.2024
Víťazná radosť hráčov Nitry
09.04.2024
Nitru delí od finále jeden triumf a na repre zraze sa stretli otec a syn (Sportnet podcast)Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
09.04.2024
Dalibor Dvorský v drese Sudbury Wolves.
08.04.2024
Ako sa darí mladíkom v zámorí? Dvorský postúpil, Chromiak má po sezóne (Sportnet podcast)Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
08.04.2024
Na striedačke tréner HK Nitra Antonín Stavjaňa v druhom zápase semifinále play off Tipos extraligy v hokeji HK Dukla Ingema Michalovce - HK Nitra
05.04.2024
Nitra sa prezentovala gólmi, Michalovce trestnými minútami (Sportnet podcast)Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
05.04.2024