SME
Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Dnes na OH: Phelps získal dvadsiatu olympijskú medailu (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku

1 2 3 > >>

Hodnoť

Zlatka

Tak dnes bude zlatka pre Slovensko, Hochšíci to dajú, aj keby mali celú trať cúvať...
 

 

Tak jednoznacne to zas nevidim, ale kazdopadne je to posledna sanca ziskat zlato na OH.
 

Ale tak posledna urcite nie

este je tu Stefecekova a rychlostni kanoisti. U ostatnych by to bolo velke prekvapenie, ale i tie sa na olympiade stavaju. Kazdopadne dnes mame ocakavanie najvacsie. Tak im vsetkym trom prajem dobru vodu.
 
Hodnoť

 

*** (príspevok porušil KÓDEX diskutujúceho)
 

 

*** (príspevok porušil KÓDEX diskutujúceho)
 

 

*** (príspevok porušil KÓDEX diskutujúceho)
 
Hodnoť

 

Tak vlajkonosicka ci zastavnicka? :))
 
Hodnoť

 

Dufam ze sa mi to podari sledovat v praci :)
Drzim im palce!
 
Hodnoť

no do kelu aj s dazdom

ved budu celi mokri DDDDDD.
Drzim palceky
 
Hodnoť

2 české lode?

Vysvetlite mi prosím jednu vec: prečo majú česi 2 lode??????
Pokiaľ viem, každá krajina mohla poslať 1loď/1disciplína....
WTF???????
 

 

to by aj mna zaujimalo :)..a briti nemali nahodou v K1 tiez 2 lode ?
 

 

keby posleme dalsiu lod, tak musi ist o dvoch funkcionarov menej.
 

 

to bola ta tema so "skladanim posadok" z inych disciplin...
 

 

aka tema ? :) vies to objasnit ?..ako keby mame kajakara a kanoistu tak mozu vytvorit par na debla ?
 

re

ano presne tak ak by sme mali niekoho v K1 tak teoreticky by mohol v C2 ist Martikan s K1ckou
 

 

Presne tak, keby sa nejaky kajakar na OH dostal, mal moznost ist debla s Martikanom. Otazka je, ci by sa na to Miso dal a ci by to malo zmysel. Cesi ukazali, ze az take slavne to nie je a Briti su vynimka, ti jazdili spolu aj svetovy pohar.
 

kde sa to da najst?

myslim nejake ofiacialne pravidlo
 

 

http://www.canoeicf.com/dms/ic...

str 61. poznamka pod tabulkou
 
Hodnoť

 

14:57 Hochchornerovci sú vo finále, smifinálová jazda im napriek dvom trestným minútam vyšla. :D 2 minuty by bolo vela
 
Hodnoť

 

dyslexia? minúty? omg..

"Hochchornerovci sú vo finále, smifinálová jazda im napriek dvom trestným minútam vyšla.

Čítajte viac: http://sport.sme.sk/c/6480571/...;
 

1 2 3 > >>

Najčítanejšie na SME Šport