SME
Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Cestovanie sa pre Cehlárika neskončilo, Boston ho opäť povolal do prvého tímu (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť

 

Ach jaj. Bol v teame už pri minulom zápase ale nevyšiel sa do zostavy. Tzv. scratched. Info za všechny prachy. A TASR je tlačová agentúra sovietskej republiky? ;0) Lebo občas take dáva.
 
Hodnoť

 

Veru tak. Cehlarik sa z Bostonu nepohol, navyse pravidla urcuju ako mozu hraci pendlovat.
 
Hodnoť

Formalne

Preradili ho iba "na papieri", aby mohol hrať za Providence vo vyraďovacke ak by bolo treba. Vyzerá to, že bude zaskakovať v treťom útoku. Prvé dva aj štvrtý sú jasné pokiaľ sa nikto nezrani.
 


Najčítanejšie na SME Šport