SME
Pondelok, 3. august, 2020 | Meniny má JergušKrížovkyKrížovky

Načítavam moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Nevšimli si metrový ofsajd, hneval sa na rozhodcov tréner Maďarov (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku

1 2 3 > >>

Hodnoť

 

Ofsajd to bol, metrový ale určite nie, bolo to skôr o rameno. Takéto ofsajdy je rozhodcovi veľmi ťažké postrehnúť. Keby sa používal VAR, gól by neplatil.
Maďari sa ale nemajú čo sťažovať, Dzsudzsák mál už v prvom polčase dostať červenú kart po faule na Boženíka, hrali by sme hodinovú presilovku a to by Maďari, aj podľa toho, čo som videl včera, kondične nezvádli. Inak to, že sme mali kondične navrch, bolo veľmi prekvapujúce, pretože 9 z našich chalanov hralo pred 3 dňami ťažký zápas (aj keď je pravda, že sa pri ňom asi moc nezapotili, keďže nebehali), kdežto Maďari nechalii základnú jedenástku v Čiernej hore oddychovať.
 

 

asi tak, ofsajd sice bol ale minimalny ale Madari si to prehrali slabou kondickou nie rozhodcami.
Toto vyplakavanie iba ukazuje ze ten tim na cele s trenerom nema stipku sebareflexie.
 

 

Rozhodca to mohol aj pustit. Pretoze nas hrac sa k kopte ani nedostal a dorazajuci nak uz v ofsajde bebol. Madari sizapas prehrali sami..vo svojich hlavach.hrali naivne a boki zjavne premotivovani.karma zdarma chlapci.vo walese a. Chorvatsku dostanu vyprask
 

 

Ci sa k lopte dostal nemusi byt rozhodujuce. Videl som podobny pripad, kde ofsajd odpiskany bol s tym, ze hrac sa sice k lopte nedostal, ale kedze sa snazil hrat, hru ovplyvnil, takze to nebol mrtvy ofsajd.
Druha vec je, ze pripadny ofsajd rozhodne nebol metrovy, mozno par cm - vid linka v mojom prispevku nizsie
 

 

Jasne,dalo sa to zapiskat.ale castosa stane ze sa nepiskaju aj metrove ofsajdy.aksi videl gol ktory inkasovala nasa 21ka....vlastne oba goly boli z ofsajdu a prehrali sme zapas a nic sa nedeje
 

Prave som si spomenul

na oba azrbajdzanske goly - z tutovych ofsajdov.
 

Podľa mňa sa použilo to,

že Oostavenie mimo hry nie je priestupkom, ale priestupkom je až hráč mimo hry.

strana 185

7.Hráč nie je mimo hry -ovplyvnenie súpera
Útočník, ktorý je v postavení mimo hry,neprekáža brankárovi vo výhľade,ani nenapáda súpera v súboji o loptu.Zostáva hráčom v postavení mimo hry.

8.Hráč nie je mimo hry -ovplyvnenie súpera Útočník, ktorý je v postavení mimo hry(A), beží smerom k lopte, ale nebráni súperovi v hre alebo schopnosti hrať s loptou. Hráč (A) nenapáda súpera(B) v súboji o loptu. Preto sa útočník nestal hráčom mimo hry.



ale nie

9.Hráč je mimo hry -ovplyvnenie súpera
Útočník, ktorý je v postavení mimo hry(A),beží smerom klopte, pričom pri napádaní súpera v súboji o loptu, bráni súperovi(B) v hre alebo v schopnosti hrať s loptou.Hráč (A) napáda súpera(B) v súboji oloptu.Tým sa stal hráčom mimo hry.

https://mediamanager.sportnet....
 

 

ty co tu riesis? :)
 

 

Nie som si isty, ci to vobec ofsajd bol. Tu je moment prihravky.
https://youtu.be/l42MDkmc-Hg?t...

Bozenik je sice pred obrancom, ale len telom. Nohami stoji na jeho urovni.
 

 

presne tak. tiez si treba vsimnut postavenie dalsieho obrancu pri Hamsikovi.
 

 

Hej už pri opakovaných záberoch bolo vidno, že kopačky mal pri obrancovi, za obrancom bol od pása hore, lebo bol v páde. Aké sú pravidlá pre ofsajd?
 

Prekvapenie

Prave som si precital sukromnu spravu s upozornenim, ze cele telo sa posudzuje. Velmi ma to prekvapilo, ale overil som si to http://www.futbalvsfz.sk/files...
Tym padom to naozaj offside bol, a zretelny.
 

 

Dik, potom to ofsajd bol, leda že by ten obranca pri Hamšíkovi bol bližšie.
 

 

myslim, ze ten bol zhruba na rovnakej urovni, mozno este kusok dalej od brany
 

Práveže asi nie,

strana 185

7.Hráč nie je mimo hry -ovplyvnenie súpera
Útočník, ktorý je v postavení mimo hry,neprekáža brankárovi vo výhľade,ani nenapáda súpera v súboji o loptu.Zostáva hráčom v postavení mimo hry.

8.Hráč nie je mimo hry -ovplyvnenie súpera Útočník, ktorý je v postavení mimo hry(A), beží smerom k lopte, ale nebráni súperovi v hre alebo schopnosti hrať s loptou. Hráč (A) nenapáda súpera(B) v súboji o loptu. Preto sa útočník nestal hráčom mimo hry.


Čítajte viac: https://www.sme.sk#ixzz5z8Q0BD...
 

 

Tak ti odpisem znova. Bozenik bol v normalnom suboji o loptu s obrancom.
 

v súboji

mohol byť, ak maďarovi nebránil v hraní lopty.. a keďže da jej maďar dotkol, tsk mu v tom nebránil
 

 

:D
Bol to suboj o loptu, ak by tam ten obranca nebol, Bozenik skoruje do prazdnej brany. Obranca bol pri lopte skor ako Bozenik, cize to bol normalyn suboj.
Hráč (A) nenapáda súpera(B) v súboji o loptu.

Nehladaj niekde nieco, co nie je. Tie pravidla su pre pripad mrtveho ofsajdu, ktory urcite nenastal :)
 

Ak by to bol hráč mimo hry, tak ide

rozhodca na koberček UEFA. Ak existuje posúdenie, že to nebol hráč mimo hry nepôjde. Hľadám argumenty pre neho..
 

 

nepojde na ziadny kobercek, proste mu to spocitaju pri nasadeni do dalsich zapasov.
 

1 2 3 > >>

Najčítanejšie na SME Šport