Sportnet podcast

Sportnet podcast je ranný podcast portálu Sportnet.sk, ktorý vychádza každý pracovný deň. Prináša zhrnutie toho najdôležitejšieho, čo sa udialo počas uplynulého dňa v športovom svete.

Súčasťou Sportnet podcastu je aj Lexikón športu, ktorý vychádza každú druhú sobotu a postupne vám odhalí zaujímavosti zo sveta športu, fakty z histórie či príbehy známych športovcov.

Sportnet podcast nájdete aj na: Spotify Apple Google

Gerson Rodrigues.
dnes 08:001
Útočné eso Slovana bolo obvinené z násilných činov. Musí zaplatiť tisíce eur (Sportnet podcast)Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
dnes 08:001
Zľava Leo Sauer (Slovensko) a Julian Ryerson (Nórsko) počas prípravného stretnutia pred ME 2024 Nórsko - Slovensko
st 07:251
Sauer historicky najmladší debutant v repre. Tomič: Zaslúžili by sme víťazstvo (Sportnet podcast)Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
st 07:251
Gólová radosť hokejistov Zvolena
ut 07:05
Hecl verí, že Zvolenčania sériu vrátia domov, Lobotka sa možno bude sťahovať (Sportnet podcast)Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
ut 07:05
Kapitán Slovana Michal Sersen.
po 00:05
Najťažšia sezóna v kariére, vravel zarmútený kapitán Slovana. Udialo sa u nich veľa vecí (Sportnet podcast)Vypočujte si pondelkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
po 00:05
Radosť hokejistov HK Dukla Ingema Michalovce po góle v prvom zápase štvrťfinále play off Tipos extraligy HK Dukla Ingema Michalovce - HKM Zvolen
pi 00:30
Doma vieme byť lepší, sériu môžeme vyrovnať, tvrdí po prehrách s Michalovcami Zuzin (Sportnet podcast)Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
pi 00:30
Fotka zo zápasu Michalovce - Zvolen.
21.03.2024
Kolenič tvrdí, že dnes bude zápas Zvolena vyzerať inak. Wojnar sa sťahuje bližšie k domovu (Sportnet podcast)Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
21.03.2024
Stredopoliar SSC Neapol Stanislav Lobotka, ktorý sa stal po prvý raz najlepším futbalistom Slovenska
20.03.20241
Lobotka víťaz ankety Futbalista roka a Slovan cestuje z východu naprázdno (Sportnet podcast)Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
20.03.20241
Brankár Košíc Dominik Riečický oslavuje triumf.
19.03.2024
Košice otvorili sériu jednoznačnou výhrou, Spišiaci rozhodli až v predĺžení (Sportnet podcast)Vypočujte si utorňajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
19.03.2024
Hlavný tréner HK Nitra Antonín Stavjaňa.
15.03.2024
Čaká nás najťažší zápas série, vyhlásil Bartovič. Ide o ambície hráčov, dodal Stavjaňa (Sportnet podcast)Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
15.03.2024
Vpravo Matúš Vojtko (Slovan) a vľavo Peter Kováčik (Podbrezová) v zápase štvrťfinále Slovnaft Cupu medzi ŠK Slovan Bratislava - FK Železiarne Podbrezová
14.03.2024
Železiari prekvapili Slovan, Calzona predstavil 30 nominovaných (Sportnet podcast)Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.
14.03.2024