TIPOS extraliga

Samuel Buček oslavuje gól do siete Trenčína.
ut 19:24
VIDEO: Buček sa pohral s obranou Trenčína a získal Krištáľový puk za najkrajší gólOcenený gól strelil v treťom zápase predkola play-off.
ut 19:24
Hokejisti Hk 32 Liptovský Mikuláš.
ut 16:01
Liptovský Mikuláš získal posily na novú sezónu, do klubu sa vracia známe menoLiptáci na konci marca oznámili aj predĺženie zmluvy s ruským útočníkom Alexandrom Avcinom.
ut 16:01
HK Spišská Nová Ves - HC Košice: ONLINE prenos zo 7. zápasu semifinále play-off Tipos extraligy. online
ut 15:302
Tipos extraliga: Spišská Nová Ves zvládla rozhodujúci zápas a postúpila do fináleSledovali ste s nami ONLINE prenos zo siedmeho zápasu semifinále play-off Tipos extraligy: HK Spišská Nová Ves - HC Košice
ut 15:302
Tréner hokejistov Spišskej Novej Vsi Vlastimil Wojnar.
ut 13:55
Je to oficiálne. Tréner Spišskej Novej Vsi bude v novej sezóne pôsobiť v ČeskuBude zastávať funkciu asistenta trénera.
ut 13:55
Brett Pollock strieľa druhý gól brankárovi Marcelovi Melicherčíkovi v šiestom zápase semifinále play-off Tipos extraligy HC Košice - HK Spišská Nová Ves.
Svjatoslav Dohovičpo 08:251
Zápas o všetko. Fanúšikovia na Spiši si zaslúžia finále, ale favorit sú Košice, tvrdí ValachSkvelá semifinálová bitka o východ sa rozhodne v siedmom zápase.
Svjatoslav Dohovičpo 08:251
Radosť hokejistov HC Košice po góle v šiestom zápase semifinále play off Tipos extraligy HC Košice - HK Spišská Nová Ves
ne 20:213
Košice razantne zamietli mečbal Spišiakov, napínavú sériu rozhodne siedmy zápasKošické góly donútili Spišskú Novú Ves vystriedať brankára už v prvej tretine.
ne 20:213
HC Košice - HK Spišská Nová Ves: ONLINE prenos zo 6. zápasu semifinále play-off Tipos extraligy.online
ne 15:00
Tipos extraliga: Košice doma zdolali Spišskú Novú Ves a vynútili si siedmy zápasSledovali ste s nami ONLINE prenos zo 6. zápasu semifinále play-off Tipos extraligy: HC Košice - HK Spišská Nová Ves.
ne 15:00
Hráči HK Dukla Michalovce po prevzatí bronzových medailí.
ne 10:181
Michalovce skončili pred bránami finále. Drgoň: Nitra ide veľkú jazdu, držím im palceNitrania začali svoju cestu za postupom do finále 11. marca, keď odohrali prvý duel predkola play off proti Trenčínu.
ne 10:181
Na snímke hráči HK Nitra ďakujú fanúšikom po postupe do finále po šiestom zápase semifinále play off Tipos extraligy medzi HK Nitra a HK Dukla Ingema Michalovce.
Nikola Baďováso 23:501
Z podceňovaného tímu finalista. Nebudem to tajiť, vyhŕkli mi slzy, reaguje tréner po výhreZahrajú si šieste finále v histórii najvyššej slovenskej súťaže.
Nikola Baďováso 23:501
Hráči Nitry sa radujú z gólu v 6. zápase semifinále proti HK Dukla Michalovce
so 20:486
Nitra dokázala spečatiť postup do finále, Michalovce vzdorovali až do predĺženiaVíťazný gól strelil Sebastián Čederle.
so 20:486
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga